­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Træningen i Bushi er for alle, der har lyst til at træne traditionel karate under mere moderne former. Undervisningen ledes af instruktører, som selv har trænet i mange år - Og desuden har fulgt kurser i at undervise børn og voksne.

Gennem træningen opnår du en god fysisk form, som bliver opbygget gradvist i holdtræningen. Ud over selve karate-træningen har vi en del stævneaktivitet. Desuden har vi mange sociale aktiviteter på tværs af klubben - ikke mindst for børnene, som vi lægger stor vægt på at styrke socialt.

Bushi følger aktivt med i udviklingen af moderne stævne-karate og samarbejder med de dygtigste undervisere på området. Samtidig holder vi fast i mange af de japanske karate-traditioner. Bushi tilbyder også Brazilian Jiu-Jitsu.

Vi vil, med vores forening, være med til at udvikle børn og unge i Gribskov kommune gennem udbygning af samarbejdet med skoler og fritidsordninger. Være synlige gennem sport, kultur, uddannelse, undervisning og store arrangementer. Samtidig vil vi værne om vores høje status som en førende karateklub med høj kvalitet, moral og den ægte Karate ånd.

- Kig forbi klubben og få et par gratis prøvetimer - eller kontakt os, hvis du vil vide mere.

- Bushi er medlem af: Shotokan Karate-Do International Federation (S.K.I.F.), Dansk Karate Forbund (D.K.F.), Wado International Karate-Do Federation (W.I.K.F.), Dansk Idrætsforbund (D.I.F.), og Checkmat International. Medlemskaber der sikrer os mulighed for deltagelse i alle stævner og arrangementer under alle disse forbund.

 

pay dk visa logobar wado
- Handelsbetingelser ved brug af betalingsmodul
­