­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Officialkursus & Træning.



Dansk Karate Forbund, Stævneudvalget, afholder official træning den 1. september Hos Tatakau i Solrød. Kurset, der henvender sig til karateinteresserede, der ønsker at fungere som bordofficials ved stævner og består af en teoretisk gennemgang af Set Online programmet og introduktion til programmets funktioner, samt praktiske øvelser i arbejdet som bordofficial, med brug af computere og SetOnline systemet.

Kurset afholdes i samarbejde med Dkarf Dommerudvalg og der vil være en repræsentant fra dommerudvalget til stede ved kurset.
Kurset er gratis og du skal selv sørge for transport til og fra kursusstedet. Der serveres sandwiches og sodavand til deltagerne under kurset.

Instruktør på kurset er Steen Mundus og afholdes som følger:
1. september 2013 fra kl. 10.00 - 16.00 hos Tatakau i Solrød

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 28. august for Solrød kursus (Der er også et kursus d. 14.9 i Herning)

Dette kursus er første skridt på vejen til at blive certificeret Dansk Karate Forbund official. Anden del er den praktiske prøve, der aflægges i forbindelse med et af Dansk Karate Forbunds stævner.

Der orienteres nærmere herom under kurset.

Adressen for kursus i Solrød er:
Tatakau - Solrød Idrætscenter
Tingsryds Alle 27
2680 Solrød Strand

../red.
­