BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bushido Open 2017 | Masser af metal med hjem...

Bushi karate klub (Helsinge), har i weekenden været til Bushido Open i Helsingeborg. I alt var der 12 kæmpere fra Bushi med 15 starter. Traditionen tro fik Bushi meget metal med hjem.

DOBBELT GULD: (Må gerne blive en vane)
De første guldmedaljer blev hentet hjem af Malou Thalsøe der igen vandt guld i både kumite og kata. I kata leverede Malou igen en fin indsats hvor hun sikkert vandt finalen 5-0. I samme pulje vandt Maja Radakovic bronze.

Malous anden guldmedalje blev vundet i kumite, hvor hun vandt en smal 1-0 i den rene Bushi finale, hvor Maja derfor måtte nøjes med sølv.

bushido 17 01- Bushi lineup ved Bushido Open 2017 -

MERE DOBBELT:
Erika Batakujevic vandt guld i individuelt, og igen guld i holdkumite sammen med bl.a. holdkammeraten Vanesa Radakovic.

I kadetklassen (14-15 år) var der en finale mellem to Bushikæmpere. Her var var det Oliver Nielsen der vandt over Mads Mainz Bendtsen i finalen, efter en godt kæmpet finalekamp hvor der blev givet og taget.

Mikkel Stauning stillede op i både Kata og Kumite. I Kata tabte han den første kamp, men i Kumite viste Mikkel at han er inde i en stor udvikling, og efter at have kæmpet 3 flotte kampe som han styrede fra start til slut kunne han fortjent stille sig øverst på sejrsskamlen med en guldmedalje.

Caroline Jensen viste igen et højt bundniveau, og det endte med at vinde guld i sin respektive klasse efter at have kæmpet en flot finale.

bushido 17 02- Fællesfoto med de mange medaljer -
- Dagens gyser:
Netop Vanesa formåede ikke at vinde guld individuelt, men bronze efter turneringens mest dramatiske kamp. Vanesa kæmpede en flot kamp hvor hun lavede mange flotte teknikker hvor hun brugte sin favoritteknik, baglæns cirkelspark, meget. Desværre for Vanesa mente dommeren ofte at sparkende kom for tæt på modstanderen og endte med at blive diskvalificeret, til stor frustration for både Vanesa og alle fra Bushilejren. Da kampen heldigvis var blevet optaget, blev der nedlagt protest over den sidste dommerkendelse, der klart viste at der ikke var kontakt, og at modstanderen spillede lidt for meget med på det. Det endte med en ny kamp (omkamp). Selvom Vanesa var lidt rystet, viste hun det ikke og kunne efter bare 35 sekunder sikre sig bronzemedaljen efter tre flotte baglæns cirkelspark.

De øvrige kæmpere der vandt medaljer var Daniel Stauning, Freja Bendtsen og Laila Delsouz der alle vandt sølv, samt Oscar Backer der vandt bronze.