­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
 - Euro Grand Prix 2018...

- Euro Grand Prix i Pilsen, Tjekkiet er et kategori 4 stævne med over 1100 starter - Desuden et udtagelsesstævne for Kata landsholdet, samt aspiranter.

- Kata (Figur):
Oliver Nielsen stillede lørdag op i U21. Hans første kamp var mod Alessio Roth, en stærk kæmper fra Tyskland.
Oliver valgte at satse alt og lagde hårdt ud med kataen Unsu. Desværre måtte Oliver se sig besejret 2-3, og da tyskeren i næste runde tabte til en kæmper fra Schweiz, blev der ingen opsamling til Oliver.

- Søndag var det så tid til at stille op i junior. Olivers første kamp var mod Misel Cucek fra det slovenske landshold.
Det var en svær modstander og Oliver tabte 0-5. Heller ikke her blev det til opsamling, da Misel i næste runde tabte til Tomas Vacek fra det tjekkiske landshold.

Trods de 2 nederlag kunne Oliver drage hjem med en god mavefornemmelse og en masse god stævneerfaring.

euro gp 2018 03- Oliver Nielsen tar springet med UNSU -

- Kumite (Frikamp):
I kumite stillede Freja Bendtsen op i både sin egen klasse U14 og klassen over U16. I klassen U16 kæmpede Freja en god kamp men måtte se sig besejret 2-0 efter at have kæmpet en god kamp. Det blev desværre ikke til opsamling da modstanderen tabte i semifinalen.

I U14 startede Freja mere offensivt, og fik fra start sat nogle gode teknikker der desværre ikke gav point. Freja kom dog bagud på en kontrascoring, men fortsatte den offensive stil. Desværre fik modstanderen sat et spark til hovedet uden at Freja fik scoret. Så kampen endte med at Freja tabte 4-0. Det blev heller ikke til opsamling i denne pulje da modstanderen tabte semifinalen til den senere Guldvinder.
euro gp 2018 01- Mads Bendtsen i kamp -
- Mads Bendtsen stillede op i U16, hvor han skulle møde en Tjekke i første kamp. Mads lagde flot ud og havde styr på kampen. Desværre fik modstanderen sat en scoring ved et kort øjebliks uopmærksomhed. Bagud 0-1 kæmpede Mads det bedste han havde lært og burde have fået et par point. Scoringen fra Mads kom først kort før tid da han satte et flot baglæns cirkelspark til modstanderens hoved, og dermed vandt 3-1.

I anden kamp ventede en stærk Nordmand, som halvejs i kampen kom foran 1-0. Desværre kunne Mads ikke komme til scoring i kampen. Mads kom i opsamling da samme Nordmand gik i finalen og vandt Sølv. I den første opsamlingskamp mødte Mads en kæmper fra Schweiz. Her fik Mads sat en masse gode teknikker, men de blev ikke belønnet af arealets dommere. Til gengæld fik Schweizeren et enkelt point, så Mads måtte se sig slået 1-0, og nøjes med en 7. plads denne gang.

/red.
euro gp 2018 02- Freja Bendtsen i kamp -
­