­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
 - Kaizen Danish Open 2018 - Stævnerapport.

- Bushi var i weekenden 27.-.28. okt. i Kolding med 8 kæmpere. Stævnet blev afholdt for syvende gang og er et af de få stævner i Danmark, der kæmper for at blive stort internationalt.

Der var deltagere fra 8 lande med i år, deriblandt en del at Tysklands bedste kæmpere, ialt 509 starter.

Som sædvanligt fristes man til at skrive at Bushi’s kæmpere ikke kom tomhændet hjem, da det denne gang blev til 3 x Guld, 1 Sølv og en enkelt Bronzemedalje i det jyske.
kaizen 2018 01
- Lørdagens vindere -

Lørdag:
- Første kæmper er 14 årige Vanesa Radakovic. Vanesa møder Laura Vinter. Her finder hun sin "Gamle" form frem igen og besejrer Laura 4-0. Næste kamp er mod Sofie Viberg. Sofie er er en stærk kæmper, så desværre taber Vanesa 0-4. Sofie taber desværre næste kamp og muligheden for opsamlingskampe om bronze er dermed udelukket.

Næste kæmper er Victor Jay i klassen senior -60 kg. Victor viser storform og vinder begge sine kampe i "Round Robin" (Alle mod Alle) 8-0 og 5-0. og er hermed Guldvinder.

Daniel Stauning stille op efter længere tids stævnepause, og skal lige finde sig til rette igen. Daniel vinder første kamp, da deltageren ikke møder op. Næste kæmper er kæmper fra Aalborg Karateskole, som han besejrer 2-0. finalen står også mod en kæmper fra Aalborg Karateskole, som Daniel slår med 4-0. Guldet er hermed hjemme - Flot "Comeback" fra Daniel Stauning.

kaizen 2018 03 - Daniel Stauning Guld -
 Senior Kvinder stiller Bushi med Laila Delsouz der, grundet en lille pulje, er direkte i finalen. En meget tæt kamp, som Laila dominerer hele kampen igennem. Desværre formår Michella Lauritsen fra Gladsaxe Karate Club at sætte et afgørende point i sidste sekund. Hermed en Sølvmedalje til Laila Delsouz, som er inde i en god periode med udvikling.

Vanesa Radakovic stiller også op i holdkamp, hvor hun vinder sine kampe for holdet der ender med af kunne trække sig ud af holdkampene son Guldvinder.

Søndag:
Er dagen hvor de unge kæmpere skal på "Måtten":
Første på gulvet er 9-årige Maja Radakovic i Kata. Maja må desværre se sig slået i en meget tæt første kamp i Kata (Figur) med dommerstemmerne 3-2.
Maja er også med i Kumite for piger under 10 år. Her går det anderledes strygende: Maja viner alle sine kampe 4-0, 5-0, 1-0 og finalekampen 4-0. Meget flot indsats af den "Unge Dame"
Guldet er hjemme med kæmpe marginal.

Mikkel Stauning er på i klassen "Drenge 12-13 år" -50 kg og møder en kæmper fra Gladsaxe Karateklub. Mikkel vinder efter en tæt kamp 2-1. Næste kamp må han desværre se sig slået 8-0 af en kæmper fra Sportskarate. Mikkel går i opsamling, og vinder en fornem Bronzemedalje.

Oscar Backer stiller i samme årgang, bare i -45 kg. Oscar vinder første kamp 1-0, men taber desværre næste kamp 2-0. Da kæmperen bliver slået ud i en af de næste kampe, er der ingen kamp om Bronzemedaljer.

Dagens sidste kæmper er Freja Bendtsen 13 år. Freje møder en kæmper fra Kofukan, som hun besejrer 2-1. Næste kamp er mod Sigrid Kolte fra Gladsaxe, som hun vinder med sifrene 3-1. redje kamp er mod en kæmper fra Ishøj, som knebent slår Freja 1-2. Freja taber bronzekampen til en kæmper fra Egedal. En meget stor pulje, og en top 5 er hjemme.

/red.
­