­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
 - Rent bord af GULD og ny klubrekord.

- "And The Winner Is" (På svensk): Bushi... Lød det ialt FEM gange ved weekendens Ippon Karate Open i Sverige. Det var årets sidste stævne for Bushi. Fire Bushi-kæmpere deltog i stævnet i fem kategorier.

Freja Bendtsen, Vanesa Radakovic og Mikkel Stauning stillede op i kumite, mens Maja Radakovic stillede op i både Kata og Kumite.

Dagen blev rendyrket succes for Bushi da alle kæmperne vandt alle deres kampe, hvilket medførte at Bushi fik fem guldmedalje med hjem ud af ialt fem mulige.

I Kata (Figur) viste Maja Radakovic, at hun er blandt Danmarks bedste i sin aldersklasse, da hun vandt alle sine fire kampe, uden at modstanderne fik et eneste dommerflag.

I Kumite (Frikamp) viste alle kæmperne, at der er trænet hårdt med at skabe overblik i kampene, og gøre de rigtige ting på de eksakt rigtige tidspunkter, samtidig med at der blev prøvet teknikker af, som der er trænet hårdt på de seneste måneder.

Alle ting gik derfor op i en højere enhed, hvilket resulterede i sikre sejre i alle kampe.

ippon open 18 03- Bushi`s GULD-Vindere -
”Vi er som trænerstab i Bushi, rigtigt tilfredse med at kæmperne i den grad formår at omsætte den hårde træning med nye teknikker, til point og sejre i kampene – og fem guldmedaljer ud af fem mulige er jo helt optimalt”, udtaler en veltilfreds Sensei Erling Marcussen. 

Ud over at alle kampene blev vundet i sikker stil, blev tre af kampene også vundet før tid. Det sker hvis en kæmper kommer foran med mindst 8 point (Så vurderes det at kampen mister sin sportslige værdi). Maja Radakovic vandt sikkert finalen 9-1 på 42 sekunder, hvilket er den niende hurtigste sejr i Bushis 10 årige historie. Denne rekordliste ville Freja Bendtsen også med på, og vandt sin semifinale med 10-0 på bare 19 sekunder, hvilket er ny rekord i Bushi og dermed tager Freja førstepladsen i Bushi Book of records.

/pb.
ippon open 18 02- Bushi deltagere og coach på præmiepodiet -
 
­