­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
 - Nordisk Mesterskab 2018.

- Erika Batakujevic blev fornem Guldvinder ved de Nordiske Mesterskaber 2018, der blev afviklet i Tampere - Finland.

For syvende år i træk blev det Danmark, som endte som samlet vinder af 2018 udgaven af de officielle nordiske mesterskaber i karate. Erika stod for en af de 14 Guldmedaljer der blev kæmpet hjem til Danmark.

Med knap 300 deltagere, denne gang, blev det den hidtil største event i Nordisk regi. Danmark stod talstærkt klar som den største nation med 57 deltagere. 16 af kæmperne har tidligere, en eller flere gange kæmpet om medaljer i Verdens topelite.

- Det er de Nordiske lande der i fællesskab afvikler mesterskabet. Det Nordiske samarbejde, også kaldet Nordic Karate Federation (Det Nordiske karate forbund) - Består af ialt 8 lande: Sverige, Norge, Finland, Island, Letland, Estland, Litauen og Danmark.

Een gang om året mødes landene for at dyste om titlen, og samtidig styrke vores Nordiske samarbejde.

nm 2018 01- Erika Batakujevic, Nordisk Guld -
 - Med Norden i fokus, så er det faktisk topelite, der mødes til disse mesterskaber. Der var Danske, Svenske, Norske atleter, som har fået topplaceringer ved de sidste WKF VM og EM - I alle årgange, og Norden var også repræsenteret ved ungdoms OL som fandt sted i Buenos Aires, Argentina i oktober måned i år. og det er første gang at Karate er på OL programmet.

/red.
nm 2018 02 - Vindere ved Nordisk Mesterskab, Female Cadet -54 kg -
­