­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Et lille kig tilbage på året der gik, samt hvad der venter os i det nye år vi netop har taget hul på...

- Vi tager hul på det ellevte år i klubbens historie. "Godt Nytår" hører vi altid i disse dage. Men et godt år kommer ikke af sig selv! - Skal et år blive godt, må man selv arbejde for det...

De fleste af os har holdt en god og velfortjent pause, og fået ladet batterierne op, OG nu er det tid til at springe ud i et nyt år med, udvikling, gode resultater på det sportslige og forhåbentlig en god tilgang af nye elever, på både børne / ungdom, voksen og familieholdene.
fuji mountain 01- Fuji bjerget, Japans stolte vartegn -

- 2018 blev et mindeværdigt år hvor Bushi fyldte 10 år og opnåede virkelig gode resultater. Vi har nu været i vores center i siden august 2017. Vi kunne have håbet på lidt større tilgang af medlemmer. Men igen, så kommer ingenting af sig selv. Bushi brugte en god del penge på "Postomdelte" flyers, som desværre ikke resulterede i nye medlemmer.

Et projekt med undervisning af godt 400 børn fra skoler i både Gribskov og Halsnæs gav derimod et godt resultat, med tilgang af nye medlemmer på børneholdet. Nye projekter er på tegnebrættet for i år, med håb om endnu større tilgang af medlemmer fra skolerne.

Voksenholdet er vokset en del i løbet af 2018. De nye medlemmer her har fundet sig godt tilrette og holdet har en rigtig god "Kemi". Vi har jo tre fantastiske begynderhold, og her i det nye år er der igen åbent for nye elever, så vi opfordrer alle børn og voksne om at finde en god kammerat og opfordre til at starte op på et af vores begynderhold.  Så, hvis I kender nogle store eller små, der gerne vil have et par gratis prøvetimer, skal I endelig puffe til dem og få smidt "Julefedtet"

- Nyt hold for damer: Søndagen har som noget nyt, et hold "KUN" for damer. Så også her på dette hold, er der plads til nye kvinder, damer og old-girls

- WIKF Europamesterskaber 2018, Braga, Portugal:
Rent sportsligt var WIKF Stilarts EM i Portugal årets absolut største præstation, hvor Bushi tog 21 fantastiske EM medaljer med hjem. Fordelt på 7 Guldmedaljer, 4 Sølvmedalje og hele 10 Bronzemedaljer. Det viser at Bushi sagtens kan hamle op med de bedste kæmpere i verden. I anledning af det flotte resultat holdt Bushi en åben reception weekenden efter hvor Gribskovs nye Borgmester, samt flere fra byråd og administration var inviteret.

Bushi skal i år deltage ved både SKIF Wolrd Cup d. 15. - 21. juli i Hradec Kralove, Tjekkiet, samt WIKF World Cup d. 18. - 22. september i London, England - Vi håber at gøre os gældende begge steder og forhåbentlig tage nogle medaljer med hjem til Danmark.

wikf em 18 02- Bushi imponerede ved WIKF EM i Portugal, med 7 x Guld, 4 x Sølv og 10 x Bronze -

- Bredde & Elite:
Alle er efterhånden klar over at man ikke kan opnå gode sportslige resultater, uden en bred troup af karate-elever under konstant udvikling. Det netværk af kommende elever, som markerer sig, enten på det traditionelle plan, eller på det sportslige plan, er med til at Bushi hele tiden udvikler sig og bliver endnu bedre - Det gælder evnen til, hele tiden, motivere de nye elever til at træne karate på en "Sund" måde, som er med til at udvikle den enkelte. Det er også fortsat vores absolutte satsning at få alle med, også på det personlige plan i 2019.

- Fredagstræning:
Bliver fremadrettet, teknisk træning. En træning hvor vi går grundigt til værks med teknik, taktik og overblik i kampen. Der arbejdes fortsat på at de en gang om måneden bliver afsluttet med "FredagsCafè" spisning og film.

- Bushi APP:
Der bliver fortsat arbejdet på udviklingen af en Bushi APP, hvor man kan have sin træningsdagbog liggende. Samme platform er med til at man kan registrere sin aktivitet og resultater ved stævner mm. En ekstra fordel er at man via APP`en kan modtage "Push" beskeder, på sin mobiltelefon, når bliver slået nyheder op, sker ændringer i f.eks. et arrangement, eller en træning.

- Følg med på bushi.dk:
Facebook og andre sociale medier er godt til kommunikation medlemmerne imellem, men fakta om klubben står ALTID her på vores hjemmeside. Bushi bestræber sig på at, der i fortsat i år skal udkomme nyhedsbrev, mindst en gang om måneden. Der er allerede sat aktiviteter ind i kalenderen, som du også kan se her på bushi.dk. "Klik" på ”Kalender” i menu-bjælken øverst på forsiden. Det er også her, du tilmelder dig stævner og aktiviteter.

- Stævner & tilmelding:
Tilmelding til alle stævner foregår ALTID via tilmeldingsformularen på bushi.dk (Husk deadline). Når du er tilmeldt, får du en kvittering på eMail, så du kan tjekke om du har indtastet korrekt data. På tilmeldingsoversigten kan du se hvilke andre klubkammerater der har tilmeldt sig stævner. For at se denne oversigt i tilmeldingsmenu`en, kræver det at man har oprettet sig som bruger på bushi.dk, og er logget på.

- De officielle Danske mesterskaber i Karate:
Bliver igen afviklet Holstebro denne gang. Bushi har tidligere været vært for D.Karf. DM FEM gange. Bushi byder igen ind på værtskabet i 2020, men det kræver omkring 30 frivillige hjælpere, så vi kan vise Gribskov kommne at Bushi stadig formår at afvikle et DM.

- Sommer-Graduering:
Den 15. - 16. juni holder vi graduering i Bushi for de børn og voksne der er indstillet af instruktøren og vurderes at være klar til det.

- Sommerfest:
Festen glippede i 2018, men vi håber på at kunne holde en god sommerfest i år hvor man mødes med på tværs af hold og fester sammen, som afslutning af sæsonen. Mere information om det senere.

- SKIF Sommerlejr:
Ligger i uge 28 (8. til 14. juli) - Bushi vil i år have mange af de unge kæmpere med på lejren, da der er SKIF World Cup sidst i juli. SKIF sommerlejr er også et socialt arrangement hvor klubber mødes på tværs i træner sammen.!

- OG meget meget mere …
Det var blot nogle af vores aktiviteter i dette første halvår. På tegnebrættet er bl.a. også WKF seminar, gæsteinstruktører. For de unge kan er i forbindelse med månedlige fredagscafè arrangeres Tekken spilleaften.

På gensyn torsdag den 3. Januar 2019...

/e.m.

­