­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Ishøj Karate Cup 2019 ...

- Stævnerapport fra årets Ishøj Karate Cup. En enkelt Sølv i hold-kumite og to stk. Bronzemedaljer blev resultatet af en weekend med både op og nedture..

Oliver Nielsen var første kæmper på måtten, fredag aften i Kata (Figurøvelse). Han stillede op i to klasser, nemlig Junior samt senior-klassen. I Junior-klassen ender han, med det nye pointsystem i 2019, på en femteplads. da det kun er de fire bedste som går videre til næste pulje, er Oliver desværre ude af den kategori.

I Senior Kata vælger Oliver igen at "Performe" med sin favorit-kata: UNSU. Oliver møder alle de stærke seniorer, og må se sig slået, og ender som nr. syv i senior Kata.

Tre drenge lørdag:
Kevin Aalborg, Oscar Backer og Mikkel Stauning gjorde det rigtig godt i deres individuelle puljer men tabte ders første, eller anden kamp. Det lykkedes ikke for nogen af de tre at komme i opsamling om Bronzemedaljer.

ishoj 19 02- Medaljetagerne ved dette års Ishøj Karate Cup -
- I klassen junior drenge + 76kg møder Mads bendtsen skotten Ben Laidlaw i den forste kamp. Mads taber kampen, men med en helding lodtrækning og, at Skotten går videre og vinder guld, ender Mads med en bronzemedalje I klassen.

Mads stiller også op i åben klasse for junior drenge. Her taber Mads første kamp til en kæmper fra Finland. Ingen kamp om bronze blev muligt.

Freja Bendtsen møder i klassen piger u14 +55kg, en Svensk kæmper som Freja vinder ganske flot over over med 3-0. Næste kamp er mod en Dansk kæmper som besejres med 1-0. Freja taber desværre semifinalen til en Skotte. Herefter er der omsamlingskampe om de eftertragtede Bronzemadaljer. Her går Freja hele vejen og går derfra med oprejst pande og en Bronze om halsen.

ishoj 19 03- Som scorboardet på sportsdata.net tydeligt viser var Danmark meget foran på point -
Sølv til U14 hold drenge:
Mikkel Stauning, Oscar Backer og Oscar Sørensen fra Holstebro deltog i hold-kumite for drenge under 14 år.

Første holdkamp møder drengene Sarpsborg for Norge. De besejres med 2-1 (to kampe mod en vundet)
Næste hold er mod Greve Karate. Greve besejres også med 2-1. Finalerne står mod et meget stærkt hold drenge fra Skotland.

- Efter to kampe står det helt lige, og Mikkel Stauning skal afgøre guld, eller sølvmedaljer i den sidste runde. Mikkel er stærkt fukuseret og kører sit eget "Game" på arealet. Mikkel kommer hurtigt foran med en solid føring. I sin "Iver" for at vinde får han sat alt for mange hårde slag til hovedet på sin modstander og indkasserer også dommernes straf for det. I kampens slutfase "Koger" hallen med med tilråb fra de danske tilskuerere der hepper på Mikke, og coachen råber: "Ikke flere stød mod hoved, stød mod maven"  Mikkel hører intet, og sætter igen et for hårdt stød til hovedet, som medforer en diskvallifikation til Mikkel, så drengenes hold må nøjes med Sølvmedaljer.  OG, Ja - Vi slog Skotterne i finalen, Bare lidt for hårdt.

Men en kæmpe præstation af holdet, der viser at de drenge er lavet af noget specielt.

/red.
­