­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
 - Karate Masters 2019 - Malmø...


- Seks kæmpere fra Bushi kørte i weekenden d.2. - 3. marts mod Malmø sammen med forældre, coaches og træner. Her blev der afviklet Karate Masters 2019.

Det skulle vise sig at blive en rigtig god dag for Bushi, og der var ingen tvivl om, at Bushi gjorde sig bemærket i Sverige. Alle kunne være stolte af deres præstationer, og det er så flot at se, hvor meget de udvikler sig fra gang til gang.

- Emilie Eriksen & Sofia Møgelvang skulle på i Kata, og de er først for nyligt begyndt at deltage i stævner. Nervøsiteten var derfor stor, men trods dette gik pigerne på arealet og viste sikkert deres kata. Begge piger endte i Semifinalen og kunne stolt tage hjem med en flot 3. plads.

Er sikker på, at vi kommer til at se mere fra pigerne fremover, og det skal nok blive spændende at følge dem fra sidelinjen. Der er ingen tvivl om, at de begge viste talent og "Gå-på-mod".

karate masters 2019 06
- Katadebutanterne Emilie og Sofia -
Guld:
Maja Radakovic (Shobu Ippon)
Maja Radakovic (WKF)
Mikkel Stauning (Shobu Ippon)
Daniel Stauning (Shobu Ippon)
Oscar Backer (WKF)
Sølv:
Maja Radakovic (Kata)
Freja Bendtsen (WKF)
Bronze:
Emillie Eriksen (Kata)
Sofia Møgelvang (Kata)
Mikkel Stauning (WKF)
Oscar Backer (Shobu Ippon)
Freja Bentsen (Shobu Ippon)

 

karate masters 2019 03- Deltagere og coaches fra Bushi ved årets "Karate Masters" i Malmø, minus Emilie Eriksen -
- Maja Radakovic stillede op i 3 forskellige puljer (Kata, WKF, Shobu Ippon). Hun viste sig klart overlegen i forhold til sine modstandere – de fik ikke en chance. Maja kæmpede super flot og gik sikkert i finalen i alle 3 puljer. Hun fik stor ros & kommentar med på vejen fra andre coaches og tilskuer. Maja kunne stolt tage hjem med 2 guldmedaljer og 1 sølvmedalje.

- De næste kæmpere der skulle på var Oscar Backer og Mikkel Stauning. De lå denne gang i samme pulje, og skulle begge kæmpe i både WKF og Shobu Ippon. Drengene leverede flotte præstationer og spænding til det sidste, og I begge puljer kæmpede de sig sikkert til semifinalen. Da de hurtigt slog deres modstandere af banen i begge puljer, var det uundgåeligt, at de skulle møde hinanden. Trods de er venner til daglig, og det derfor kan være svært at kæmpe mod hinanden, gav de den max gas. Mikkel hev sejren hjem i Shobu Ippon & Oscar tog den i WKF. De to drenge kunne derfor velfortjent tage hjem med henholdsvis en Guldmedalje og en bronzemedalje hver.

- Næste kæmper på dagen var Freja Bendtsen, som også skulle op i 2 forskellige puljer (WKF, Shobu Ippon). Hun gik på arealet og havde flere flotte kampe. Der er ingen tvivl om, at Freja ved, hvad hun vil, og hver gang gør hun det med godt humør, uanset om hun vinder eller taber. Freja måtte desværre til sidst se sig besejret i finalen i WKF og ligeledes i semifinalen i Shobu Ippon, men sikrede sig en flot sølv og bronze medalje.

- Daniel Stauning skulle kæmpe i Shobu Ippon. Han leverede styrke og spænding til det sidste og modstanderne røg en efter en. Han kæmpede rigtig godt & hans flotte præstation gjorde da også, at han røg sikkert til tops. Daniel fik derfor en sikker 1. plads...

/red.
­