­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Sorte bælter i sommerferien.

- Alt imens mange andre holder sommerferie, blev 10-årige Malou Thalsø fra Bushi Karate den yngste sortbælte i SKIF Danmark´s historie.

Malou deltog i SKIF Danmark sommerlejr i Glamsbjerg på Fyn, og blev gradueret 1. dan sammen med to klubkammerater fra Bushi: Nicolai Lindhage Jacobsen og Joakim Viberg Larsen.

En præstation der kastede mange rosende ord fra sig af gradueringsudvalget i Glamsbjerg. Og selvfølgelig var det med både lettelse og stolthed, at "Bushi-Trioen kunne iføre sig de sorte bælter.

- Startede som 4-årig:
Malou Thalsø har trænet karate siden 2013, blot fire år gammel da hun startede sin imponerende rejse og udvikling indenfor karateverdenen.

Vejen til det sorte bælte har båret præg af en lang og hård træningsindsats med blod, sved og tårer. Det tager normalt 5-7 år, at træne sig til og opnå det eftertragtede sorte bælte, i kampsportkredse kaldet 1. Dan. (Shodan). Indenfor Shotokan Karate betyder ordet 'Dan' mesterskabsgrad.

grad 150619 2
- Malou var ikke ret gammet før hun tog kamphandskerne i brug -

- Seks gange træning om ugen:
Malou Thalsø er bestemt ikke kommet sovende til det sorte bælte. Som begynder træner med typisk, to gange om ugen.
Herefter intensiveres træningen, som årene går og inden man overhovedet kommer i betragtning til graduering til sort bælte, skal der trænes seriøst og målrettet, i året op til prøven, helt op til seks gange ugentligt.

Lang række titler.
Den lille nye "Mester" er ikke nogen Frk. "Hvem som helst": - Den 10-årige kæmper er et særdeles kendt ansigt indenfor 'karateverden', ikke mindst ved stævner og konkurrencer, hvor karrieren indtil videre har budt på et Europamesterskab, hele tre Danske mesterskaber, samt en lang og imponerende række af titler fra stævner i både ind og udland. Også på det plan har Malou Thalsø været igennem en rivende udvikling i den lokale klub Bushi.

I Bushi trænes der karate på flere forskellige hold og niveauer for eksempelvis Shotokids (børn fra fem til otte år), børn/ungdoms-, voksen,- og familiehold, forklarer klubbens Sensei Erling Marcussen - Bushi.

/red.

grad 150619- Malou anno 2019, trænet i mere end seks år -
­