­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- UMAG - Youth League, Croatien 2019. (Artikel skrevet af Erika Batakujevic)

- Den 16 årige WKF Europamester Erika Batakujevic deltog i træningslejr og Youth League stævne i UMAG, Croatien.

- Det startede jo ud med at jeg skulle træne på campen, som var virkelig godt. Jeg elskede træningen, og især fordi det var med nogen af de bedste trænere. Lærte en masse nye teknikker og situationer osv. Det var ihvertfald en dejlig oplevelse, som var det hele værd.

- Så kom vi til selve stævnet, som jeg virkelige har været mega nevøs over, især fordi jeg er jo lige kommet op i junior rækkerne, og derfor kender jeg ikke rigtig nogen af dem, som er i min pulje, men ja det var vel også fint nok.

Man kan godt mærke en væsentlig forskel fra Cadet til Juniorklassen. Jeg har det meget med, at jeg lige skal igang med første kamp, også kører det og min nervøsitet forsvinder så småt.

- I min første kamp møder jeg en franskmand: Assma Charif, hvor jeg slog hende 4-0, mener jeg det var.
(Assma Charif vinder senere i 2019, WKF U21 VM i Chile - red.)

grad 150619 2
- Stanislav Horuna og Erika -

- I min anden kamp, mødte jeg kineser, som jeg virkelig har været nevøs for at møde, men på samme tid glædet mig til, og set frem til. Kampen ender uafgjort og skal afgøres på flag, her vinder jeg med 5-0.

I min tredje kamp, mødte jeg en rigtig god kæmper fra Ukraine, som også er en af Stanislav’s kæmpere, hvor jeg var bagud 0-4, og da der var 10-15 sek tilbage. Jeg får vendet kampen, så jeg vinder 5-4 (Jeg sparkede hende og lavede 2 scoringer til hovedet).

I min fjerde kamp, mødte jeg WKF Europamesteren fra Junior -53 kg, som er en super dygtig kæmper fra Ungarn. Jeg mødte hende i kampen til at gå i semifinalen, hvor jeg holdte hende godt på afstand, jeg styrede kampen og havde en stærk kampstilling. I alle hendes kampe før mig, havde hun slået hendes modstander med 8-0 osv. Vi lavede ikke det helt store i kampen, men - Da der var 3. sek tilbage, lavede jeg en lille fejl og hun sparkede mig lige i hovedet...

Hun tabte desværre efterfølgende til Serbien i semi, og derfor røg jeg ud, uden mulighed for opsamling. Jeg synes selv jeg kæmpede godt. Det var svært at holde humøret og tempoet oppe, fordi vi kæmpede i kæmpestort telt, hvor der ikke var så meget plads, og det var utrolig varmt!!!!

Vi kæmpede med vest, så det gjorde det ikke ligefrem bedre. Men ellers ku’ jeg godt lide det! Men jeg er godt tilfreds, og det er bare noget jeg skal arbejde på, og ekstra hårdt op til VM i Chile i oktober måned.

../Erika Batakujevic...
grad 150619- Suplim sparketeknik gir point (mobilfoto) -
umag 19 03
- Erika sætter scoring til hovedet (mobilfoto) -
­