­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Polish Open 2019...

- Til udtagelsstævne i Polen: Fire kæmpere fra Bushi havde taget vejen til Bielsko-Biala, for at deltage i Polish Open, som er et af Europas største og stærkest besatte stævner og havde deltagelse af næsten 1.800 elite- og landsholdskæmpere fra hele 32 nationer.

Stævnet er af Dansk Karateforbund sat som et resultatstævne, enten for at bevare sin plads på landsholdet, eller give de nødvendige point for at komme i betragtning til det officielle Danske Karatelandshold, under DIF og TEAM Danmark.

Kata:
- Oliver Nielsen deltog som landsholdskæmper i Kata, hvor han pådrog sig en forstrækning i ryggen i første pulje og måtte udgå.

Oliver bliver, efter behandling, klar igen til eftermiddagens senior kampe i Kata. Her udførte han en flot og sikker Kata: ENPI, men måtte desværre se sig slået ud i første runde.

polish 2019-1- Erika kæmper sig til en flot Bronze ved Polish -

polish 2019 05
- Oliver Nielsen kæmper i Kata-Klasserne -
Kumite:
- Vanesa Radakovic deltog i klassen: Female Kadet +54kg. En kæmpe pulje med næsten 60 kæmpere. Her mødte hun en kæmper fra Slovakiet som hun besejrer 4-2. Næste kæmper er Ema Tinavska fra Tjekkiet. Her kæmper Vanesa sig til en sejr på 4-1. Tredje kamp er mod Amelia Dettlaff fra Polen. En meget tæt kamp der desværre ender 0-1 til den Polske pige. Polakken bliver senere puljevinder og Vanesa skal ud i opsamlingkampe om Bronze, hvor hun desværre ikke går videre.

Vanesa vælger også at deltage i Junior -59kg klassen, men her må hun desværre se sig slået ud, allerede i de indledende runder. Det skal nævnes at det er et meget højt niveau, der er ved denne type af stævner, hvor alle som en går målrettet efter sejr.

polish 2019 06 - Vanesa Radakovic vinder to flotte kampe ved dette Polish Open -

- Erika Batakujevic stiller op i klassen Junior -53kg. I klassen er der 26 kæmpere fra 11 forskellige nationer. Første kamp er mod en kæmper fra Letland, som hun besejrer med hele 5-1. Næste udfordring er Aleksandra Ilankovic fra Ungarn. Erika har mødt hende mange gange før, men aldrig slået, så spændingen var stor. Erika viser at hendes udvikling har overhalet Aleksandra`s, som besejrs med 4-1. Tredje kamp møder hun en super dygtig kæmper fra Ukreine, som Erika desværre taber til med sifrene: 1-3. Erika skal ud i kampene om Bronzemedaljer, hvor hun går hele vejen og kæmper sig frem til en flot Bronzemedalje ved dette vigtige stævne.

- Søndag byder på Kumite for de yngste kæmpere. Her stiller Bushi med Maja Radakovic. Maja stiller op i klassen: Kumite piger u12år. Her må Maja desværre se sig slået i første kamp mod Italien 1-3. Italien taber senere til puljevinderen, så ingen kamp om Bronze her.

Maja stiller også op i gruppen med den noget større piger: Kumite piger u14år. Her møder hun er kæmper fra Ungarn. En meget tæt kamp som desværre ikke er til fordel for Maja. Maja er eller foran 2-0 indtil de sidste sekunder, hvor den Ungarske kæmper, presser og får et spark ind til hovedet. til slutresultatet 2-3 til Ungarn. Igen opsamling i denne gruppe, så det var slut for den "Lille" kæmper`s besøg hos de større piger...

Pre-U21 WKF VM teststævne:

- Dette stævne fungerede også som en "Form-Tjek" og opvarmning for Erika Batakujevic, inden hun sammen med resten af den Danske delegation d. 18. oktober rejser til Chile for at kæmpe ved WKF U21 Verdensmesterskabet d. 24. - 26. oktober.

/red.

­