­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- WKF U21 VM 2019 - Chile, lørdag...

- Første dag i Chile blev vi med det samme, vi mødte ind på vores hotel, mødt med rygter om voldsomme sammenstød med politi og militær i centrum af Santiago by.

Byen er sat i undtagelsestilstand, det fortæller lidt om alvoren i urolighederne.

Den Danske delegation har hele tiden søgt efter oplysninger og blive opdateret med de senste nyheder blandt hotellets lokale gæster og hotellets reception. Vil man følge med, er "The Guardian" et godt sted at finde de seneste nyheder.


u21_vm_19_10- Indflyvning til Santiago var "Bjergtagene" -

- Formiddagen har vi brugt på at finde muligheder for indkøb af de fornødne ting der skal bruges til kæmperne for at forberede sig på det nært forestående U21VM. Vi besøgte et storcenter, tæt på hotellet, med masser at muligheder for at shoppe og spise, men centeret blev lukket ned ved middagstid på grund af urolighederne.

Det forlyder at det vil komme til voldsomme sammenstød mellem politi, militær og demonstranter her til aften. Derfor er det besluttet at ingen forlader hotellet i dag. Den Danske delegation spiser på hotellet i aften kl. 19.00, loklal tid.

Vi prøver at holde jer opdateret med dagsrapporter, når der er mulighed for det. Vi følger konstant med i udviklingen af de demontrationer der foregår i byens centrum.

/red.
u21 vm 19 03
- Transfer fra lufthavn til hotel foregik med bus. Vi så ingen tegn på uroligheder -
­