­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- WKF U21 VM 2019 - Chile, søndag...

- Anden dag i Chile var en dag hvor vi var nødt til at blive på hotellet, da der ikke var slækket på sikkerheden, fra hotellets side. Byen er fortsat i undtagelsestilstand, med udgangsforbud fra kl. 19.00 til 06.00 i morgen tidlig.

Den Danske delegation var nødsaget til at følge opfordringerne, og blev derfor på hotellet.

Hotellet var villige til at rydde et konferencerum, så de lande der boede på hotellet kunne få lidt træning.

u21_vm_19_10- Fredfuld indflyvning til Santiago -

- Spisning på hotellet var meget begrænset på grund af urolighederne, de kunne ikke få varer fragtet ind, så derfor måtte vi tage til takke med det spartanske udbud der var på menuen.

Efter frokost var der en gruppe der lige skulle strække benene i det gode solskinsvejr. Samtidig for at se om der var et supermarked åbent til at supplere op med vand og lidt frugt mm. Det viste sig desværre at samtlige butikker var lukket.

Mange flyafgange blev søndag blevet aflyst på grund af de igangværende uroligheder, der har udløst udgangsforbud flere steder i den indre by. Typisk fra kl 22.00 - 07.00, men kan skærpes. Borgerservice opfordrer derfor danskere til at tjekke flyafgang, inden man møder op i lufthavnen. Spændende at se om vi kan komme tilbage til Danmark på søndag d. 27. oktober.

Vi prøver fortsat at holde jer opdateret med dagsrapporter, når der er mulighed for det. Vi følger konstant med i udviklingen af de demontrationer der foregår i byens centrum.

/red.

u21 vm 19 04- Samlet for Danmarks kampråb efter dagens træning -
u21 vm 19 05
- Gåtur i solskin efter eftermiddagens træning. Alle butikker var lukket -
u21 vm 19 06
- Alt ånder fred i "Vores" del af byen -
­