­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- WKF U21 VM 2019 - Chile, tirsdag...

- Fjerde dag i Chile er dagen hvor trænerteamet besøger stedet hvor selve Verdensmesterskabet skal afvikles...

På grund af landets Undtagelsestilstand og dermed udgangsforbud er hele tidsskemaet for afviklingen af Verdensmesterskabet blevet ændret, således at samtlige klasser skal være færdige senest kl. 16.30.

Regeringen har som udgangspunkt tilkendegivet at dette VM, af sikkerhedsmæssige årsager, kun kan afvikles uden tilskuere...!

- Det der bliver mulighed for er at, KUN de kæmpere som skal i kamp på dagen får udleveret to stk. adgangsbiletter, som KUN gælder til den dag deres "Barn" skal deltage.

u21_vm_19_16- Gåtur igen i Santiago -

- Det betyder også at, kæmperne KUN kan få adgang til hallen, den dag hvor de skal kæmpe. Det vil sige at kæmpere ikke kan komme og heppe for Danmark og deres kammerater.

På grund af sitiuationen i byen, skal alle deltagere blive på deres hotel og det er endvidere ikke tilladt for kæmperne at forlade hotellet.

Der er en meget kedelig drejning for afviklingen af dette U21 VM, men alternativt er at hele stævnet blev aflyst. Vi håber selvfølgelig på, at der slækkes lidt på de strenge krav for adgang til hallen.

Tirsdag eftermiddag blev listerne efter lodtrækning, offentliggjort på sportsdata.org

/red.

u21 vm 19 15- Polideportivo Estadio Nacional, WKF U21 VM Arena Santiago -
u21 vm 19 14- De seks kamparealer er allerede på plads, her tirsdag middag. Nu mangler der bare alt elektronikken -
­