­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
sommer

- INFORMATION OM SOMMERTRÆNING:
Frem til uge 33 vil der være sommertræning hver mandag kl. 17.30 - 19.00. Vi opfordrer stadig til at klæde om hjemmefra, samt at badet efter træning også foregår derhjemme, fordi der i øjeblikket er der ikke varmt vand i Kampsportscenteret, da gasfyret er ved at blive udskiftet. ../bushi

- Kaizen Open 2019...

- Lørdag den 26. oktober kørte Oliver Nielsen, som den eneste kæmper fra Bushi, til Kolding for at deltage i Kaizen Danish Open.

Det var et kategori 2 stævne med deltagelse af 32 klubber og 337 deltagere, som tilsammen havde 424 starter.

Oliver skulle på i den første pulje Kata Male Senior kl. 9. Desværre sad den tidlige køretur i kroppen, hvilket medførte en fejl i Olivers kata, så han fik en lav score.

Men da de kun var 4 i puljen, fik han alligevel en bronzemedalje.Den næste pulje Kata Male Junior startede kl. 12.15. Denne gang var Oliver bedre forberedt og han vandt første runde sikkert med en flot kata Gankaku.

kaizen 2019- Oliver udfører sin Kata Gankaku -

- I finalekampen skulle Oliver møde sin landsholdskollega William Holming Werner. Oliver udførte kataen Kanku Sho, mens William udførte kataen Gojushiho Sho.

Det blev William, som vandt det interne opgør, men en flot sølvmedalje til Oliver. Efter medaljeoverrækkelsen gik turen igen tilbage til Sjælland med en masse god erfaring i rygsækken.

/m.n.

kaizen 2019- Oliver Nielsen i Kata -
­