­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Gladsaxe Cup 2019, Stævnerapport...

- Bushi har fastholdt en god tradition ved at deltage ved Gladsaxe Cup d. 25.- 26. maj, som er et af forårssæsonens stævner.

Opdelingen af klasser efter bæltegrader (Niveau), gør at stort set alle kan deltage, også selvom det måske er allerførste gang der prøves kræfter med et rigtigt stævne.

Bushi har stor fremgang i antallet af stævneaktive kæmpere og her var der tilmeldt 17 deltagere fra Bushi, hvoraf flere stillede op i både kata og kumite. Det førte til ialt 27 "Starter" i diverse puljer.

- Lørdag:
For Bushi blev det en lang dag da der var deltagere på i både første og sidste pulje. Dagen startede med kata hvor Maja Radakovic, Olivia Eriksen og Jazmin Krog skulle kæmpe i 10 års klassen.

Der var mange gode kæmpere og ingen af pigerne gik videre til anden runde. Sofia Møgelvang stille op i 11 års klassen, og gik til bronzekampen som desværre blev tabt.
Emilie Eriksen og Erika Sørensen stillede op i klassen for piger 12 år. Her var marginalerne på pigernes side og efter nogle flotte kataer kunne de begge få hængt en bronzemedalje om halsen. Kevin Aalborg kæmpede sig også frem til en bronze kamp i drenge 10 år, men måtte se sig besejret.

Kata hold:
Bushi havde for første gang et katahold med til Gladsaxe Cup, men holdet som bestod af Maja Radakovic, Sofia Møgelvang og Malou Thalsø blev slået ud i første runde.

I kumitepujlerne var Bushi også godt repræsenteret, men ligesom i kata, manglede der lige det sidste, i flere af kampene. Kevin Aalborg vandt to flotte kampe, men tabte desværre de to næste. Oscar Backer vandt sin første kamp, og manglede lidt marginaler i den anden kamp som han tabte. Freja Mainz Bendtsen vandt to tætte kampe, men da medaljetagerne skulle findes tabte hun de to afgørende kampe ligeså tæt.

Mikkel Stauning var kommet i en hård pulje og mødte på sin vej til bronzemedaljen to dygtige kæmpere fra Greve. Begge kampe blev rigtigt tætte og i første kamp blev det til en flot sejr, mens den anden kamp blev tabt 1-0.

I piger 10 år var Maja Radakovic, Malou Thalsø og Jazmin Krog til start. Jazmin kæmpede nogle gode kampe, men tabte desværre begge. Maja tabte også sin første kamp, og kom ikke i opsamling. Malou tabte sin tredje kamp, efter at have vundet de to førsdte.

Næstsidste Bushikæmper var Sofia Møgelvang, der tabte to tætte kampe, efter at have kæmpet rigtigt flot.

Sidste kæmper var Emilie Eriksen der kæmpede en flot kamp om at komme i finalen. Desværre mødte hun en rutineret kæmper, der lige har vundet danmarksmesterskabet. Emilie fik dog presset godt, og tabte knebent 1-0. Selvom finalen glippede, kunne Emilie dog glæde sig over dagens anden bronzemedalje.

glxcup 19 01
- Daniel vinder Sølv i minus 75 kg -
- Søndag:
Søndag startede med en flot sølvmedalje til Oliver Nielsen i junior kata, hvor der var deltagelse af flere danske og islandske landsholdskæmpere. Sølvet kom i hus efter en rigtig god kata i den indledende runde. I finalen rakte en ligeså god kata dog ikke til guldet. I superkata, hvor alle over 14 år kan stille op, blev det til en 5. plads.

Niels Clemmensen stillede op i både kata og kumite i masterklassen. I kata vandt Niels bronzekampen, efter at være blevet nummer to i den indledende pulje. I kumite blev det til et nederlag i første kamp mod en god og erfaren kæmper.

I masterklassen stillede Chalam Foged også op i både kata og kumite. Stævnet var Chalams første, så der var lidt nerver på i den indledende katapulje, som betød at hun endte på tredjepladsen. Dette var dog nok tik at komme til at kæmpe om bronzemedaljen. I denne kamp var nerverne væk og Chalam vandt sikkert. I den efterfølgende kumitepulje viste Chalam at hun kan kæmpe op med de bedste i Danmark, da hun sikkert vandt de to første kampe og i finalen tabte knebent til den regerende Danmarksmester, men fik en fortjent sølvmedalje.

I seniorpuljen stillede Daniel Stauning op. Daniel kæmpede sig i finalen, men måtte her se sig besejret, men vandt dog en flot sølvmedalje.

Sølv blev det også til for Tiffany Thalsø, efter at hun havde vundet sin semifinale 1-0, og tabt finalen på flagkendelse, efter at kampen var endt 0-0.

Først i sidste pulje skulle Bushi få en Guldmedalje. I juniorkategorien stillede Mads Mainz Bendtsen op og vandt fortjent finalen sikkert. Sejren blev grundlagt med sikre teknikker og til sidst viste Mads at det kan betale sig at træne teknikker igen og igen, da han sluttede dage af med en perfekt 360’er.

Alt i alt et godkendt stævne med mange flotte præstationer og 10 medaljer.

/p.b.


- Gladsaxecup 2019 - Deltagere:

Kevin Aalborg - KUMITE 10 ÅR DRENGE
Kevin Aalborg - KATA 10 ÅR DRENGE
Oscar Backer - KUMITE 13 ÅR DRENGE 3 KYU - DAN
Freja Mainz Bendtsen - KUMITE 13 ÅR PIGER 3 KYU - DAN
Mads Mainz Bendtsen - KUMITE 16-17 ÅR DRENGE 3 KYU - DAN +68KG
Bushi(Møgelvang, Radakovic, Thalsø) - HOLDKATA 8-13 ÅR
Niels Clemmensen - KATA +45 ÅR MÆND 3 KYU - DAN
Niels Clemmensen - KUMITE +45 ÅR MÆND 3 KYU - DAN
Emilie Eriksen - KUMITE 12 ÅR PIGER 10-4 KYU
Emilie Eriksen - KATA 12 ÅR PIGER 10-4 KYU
Olivia Eriksen - KATA 10 ÅR PIGER
Chalam Singthong Foged - KATA +45 ÅR KVINDER 3 KYU - DAN
Chalam Singthong Foged - KUMITE +45 ÅR KVINDER 3 KYU - DAN
Jazmin Krog - KUMITE 10 ÅR PIGER
Jazmin Krog - KATA 10 ÅR PIGER
Sofia Møgelvang - KUMITE 11 ÅR PIGER 3 KYU - DAN
Sofia Møgelvang - KATA 11 ÅR PIGER 3 KYU - DAN
Oliver Nielsen - SUPER KATA +14 ÅR MÆND 3KYU - DAN
Oliver Nielsen - KATA 16-17 ÅR DRENGE 3 KYU - DAN
Oliver Nielsen - KATA 16-34 ÅR MÆND 3 KYU - DAN
Maja Radakovic - KUMITE 10 ÅR PIGER
Maja Radakovic - KATA 10 ÅR PIGER
Daniel Stauning - KUMITE 18-34 ÅR MÆND 3KYU - DAN +75KG
Mikkel Stauning - KUMITE 12 ÅR DRENGE 3 KYU - DAN
Erika Sørensen - KATA 12 ÅR PIGER 10-4 KYU
Malou Thalsø - KUMITE 10 ÅR PIGER
Tiffany Thalsø - KUMITE 16-17 ÅR PIGER 3 KYU - DAN +54KG

glxcup 16 07- Igen flotte medaljer til Bushi -
­