­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
coronacorona

INFORMATION OPDATERET D. 24. MAJ kl. 20:30:
- Der vil der fortsat ikke være normal træning i Bushi. - MEN: Vi fortsætter vores udendørs træning med max. 10 personer inkl. instruktør. Afstanden er nu nedsat til 1 meter, med sporadisk kontakt. Opdatering fra DIF kan læses under "Nyheder" Se løbende de opdaterede tilmeldinger og holdtider her (kræver login): "klik" her >>

- Ippon Karate Cup 2019...

- Seks gæve kæmpere drog lørdag den 23. november til Halmstad i Sverige for at deltage i Ippon Karate Cup.

To debutanter "Hinsidan":
For Kimmo Froeshøj og Kevin Aalborg var det deres første stævne udenfor Danmarks grænser.

Kimmo var den første kæmper der skulle på gulvet. Han var lidt nervøs, og i kampen vist han en masse gode offensive takter, men modstanderen var lidt mere rutineret og kunne score nogle point på kontra, hvilket betød at Kimmo tabte.

Heldigvis kom modstanderen i finalen, så Kimmo skulle kæmpe en opsamlingskamp om bronzemedaljen. Med lidt justering i taktikken fra første kamp kunne Kimmo vinde sikkert og få en fortjent bronzemedalje.

ippon cu 19- Kimmo Froeshøj med en velfortjent Bronze -

- Kevin var den næste der skulle kæmpe. Kevin startede godt ud, bevægede sig fornuftigt, og fik sat en masse gode scoringer. Det betød at han sikkert kæmpede sig i finalen.

I finalen kæmpede Kevin også godt men kom bagud med et par scoringer. Først til sidst i kampen fik han scoret et point. Desværre var dette ikke nok, men alligevel blev det til en flot sølvmedalje.

Bronze i en tempofyldt klasse:
- Mikkel Stauning vinder sin første kamp, som blev kæmpet i et meget højt tempo, hvor begge kæmpere havde en række gode scoringsforsøg. Anden kamp kommer Mikkel kommer han bagud og havde ikke heldet til at komme tilbage i kampen. Det blev dog til muligheden for at kæmpe en opsamlingskamp om bronzemedaljen. Har var Mikkel meget sikker i sine teknikker og vandt en flot sejr og en bronzemedalje.

ippon 19- Bushi`s kæmpere på podiet, samlet med dagens "Høst" -
Freja henter Sølv i sin klasse:
- Bushis fjerde kæmper var Freja Mainz Bendtsen, der sikkert vandt hendes to første kampe. I finalen kunne Freja ikke finde takterne fra de første kampe, og kunne ikke komme ind og lave scoringer, mens hendes modstander brugte i sin længere rækkevidde til at sætte nogle gode kontrascoringer, så Freja måtte nøjes med sølv.

Sølv i "Åben klasse":
- På grund få tilmeldinger juniorkategorierne blev Mads Mainz Bendtsens pulje kæmpet som en åben pulje, og mødte i semifinalen og finalen kæmpere fra lavere vægtklaser, der for nyligt havde vundet både Guld og Bronze ved de Svenske mesterskaber. Semifinalen blev vundet på tålmodighed og god bevægelse, så Mads kunne sætte to gode scoringer uden at der blev scoret mod ham.

I finalen måtte han dog strække våben mod en hurtig kæmper, og hvor Mads’s længere rækkevidde desværre ikke var nok.

Round Robin for Daniel:
- Daniel Stauning var havnet i en pulje med kun tre kæmpere i alt, hvorfor de kæmpede alle mod alle. Daniel viste at han kæmper på et højt niveau. I begge kampe brugte Daniel sikre teknikker der gav scoringer, og havde overskud til at prøve nye teknikker af, hvor mange af dem også gav point. Begge kampe blev vundet overlegent og før tid, hvilket sikrede Daniel og Bushi en Guldmedalje..

/p.b.
ippon 19- Freja Mainz Bendtsen henter sølvmedaljen hjem i sin klasse -
­