­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Arawaza Cup 2022 - Bushi på Tysk visit.

- Efter Bushi`s besøg i Sverige, gik turen denne gang til Tysklad, nærmere bestemt: Arawaza Cup, et stort stævne i Halle, ved Leipzig i Tyskland. Bushi havde to deltagere med, nemlig Maja og Vanesa Radakovic som leverede nogle rigtig gode kampe på dagen.

Arawaza Cup 2022 er et såkaldt "Udtagelsesstævne" for kæmpere på det Danske Landshold. Det er her de skal præstere, for at hente de vigtige point, i form af resultater, for at bevare sin plads på Landsholdet.

Det er også her, at kæmpere fra talentcenter skal hente gode resultater for at komme i betragtning til pladserne på det Danske Landshold. Man kan dog først blive optaget på Landsholdet, når man er fyldt 14 år.

- Maja Radakovic stillede op i U14 +49 kg og kæmpede nogle af sine bedste kampe til dato. Desværre mødte hun en meget stærk Tysker, i første kamp og taber 0-2: Mia Wenk, når frem til finalen og senere bliver Guldvinder, så Maja er med i kampen om de eftertragtede Bronzemedaljer.

arawaza cup 2022- Maja og Vanese Radakovic -
arawaza 22 02
- Kumite Female U14 +49 class -

- I kampene om Bronze, møder hun to kæmpere fra Luxemborg, som hun vinder over, henholdsvis: 3-2 og 5-0. Stort tillykke med en velfortjent Bronze til Maja. Hun er således den eneste Dansker der tager medalje i sin egen klasse. Der tegner sig en lys fremtid for den unge Bushi-Kæmper...!

I åben klasse stiller Maja også op og vinder første kamp mod en Tysker 2-1. Anden kamp møder hun igen Mia Wenk, som hun denne gang for sat point på, men Tyskeren er stadig for stærk og Maja taber kampen 1-4. Tyskeren taber desværre sin næste kamp og Maja får derfor ikke mulighed for at kæmpe om Bronze i U14 Open.

- Vanesa Radakovic deltog i klassen U18 +59 kg. Første kamp er mod tyskeren Romy Heinrich som hun vinder over med sifrene 7-4. Næste kamp er mod endnu en Tysker Hannah Riedel, en stærk kæmper som vinder 2-0 over Vanesa.
Hun gåer senere i finalen og vinder Guld, så Vanesa er med i kampen om Bronze. Vanesa taber desværre bronzekampen med 2-5 til en Svensker. Vanesa ender med en 5te plads. Stærkt comeback af hende, idet hun har holdt en pause på næsten 2 år.

Hun er også med i åben klasse og møder igen en Tysker i sin første kamp, som er ganske jævnbyrdig med Vanesa som vinder med en 3-2 sejr. Næste kamp er ikke overraskende mod endnu en Tysker som hun ender med at tabe til med 3-5 og går senere i finalen og vinder Sølv. Vanesa i første Bronzekamp oppe mod Melani Stern, som hun taber til med 0-2. Vanesa ender med en flot 7ende plads i en meget stærk pulje, med topkæmpere fra hele Europa. Stærk, stærk indsats af Vanesa, som efter eget udsagn, kun var med for sjov, denne gang...!

/red.
arawaza 22 01
- Kumite Female U14 Open Class -
­