­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

SKIEF Europamesterskaber i Dresden 2014
EM i Dresden 7.-12. maj 2014

- I lighed med de seneste mesterskaber ønsker vi også ved dette EM at stille med et så stort dansk hold som muligt. Det betyder, at alle medlemmer af SKIF.DK kan stille op ved SKIEF EM 2014. Det kan dog ikke garanteres, at der er en coach til alle deltagere, og hvis der ved mesterskabet er flere kæmpere igang samtidig, så vil A, B og C-kæmpere prioriteres frem for øvrige deltagere.

Børn & unge under 16 år skal være ifølge med en forældre/værge for at kunne deltage på rejser arrangeret af SKIF.DK Talent- & Eliteudvalg. Deltagelse er i øvrigt på eget ansvar. Der arrangeres fælles bustur for alle danske deltagere, officials og supportere til EM i Dresden 2014.

Turen:
Afrejse: onsdag d. 7. maj
Hjemkomst:mandag d. 12 maj

Økonomi:
Pris:kr. 2.800 - 3.000 for rejse, hotel, morgenmad (Cirka-priser)
Deltagergebyr:kr. 375,- pr. kategori
Entrè for tilskuere:€ 5,- pr. dag
Sayonara party:€ 30,- for deltagere - € 40,- for tilskuere

Hvis du er nysgerrig og ønsker yderligere information om mesterskabet så se den officielle hjemmeside for SKIEF EM 2014: www.karate-em2014.com

Forhåndstilsagn om deltagelse til EM:
Af hensyn til den videre planlægning og pre-booking af hotel og bus(ser), er vi nødt til at kende det nogenlunde antal deltagere og supportere fra Danmark. Derfor skal jeg bede jer alle om at udfylde det til klubben fremsendte skema og returnere dette til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 1. dec. 2013. Forhåndstilmeldingen er ikke bindende.

Hent SKIF Talent og Eliteudvalgs nyhedsbrev: "klik" her >>

SKIF Danmark - Talent & Eliteudvalg

­