­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

To gange GULD til de to Nastasejivic brødre

- Mens langt de fleste var til graduering havde brødrene Sebastian og Alexander Nastasejivic deres internationale debut for Bushi ved Ippon Karate Open i Halmstad i Sverige. Den debut kunne de ikke havde ønsket sig bedre, da begge drenge kunne rejse hjem med Guldet om halsen, efter overbevisende sejre i deres respektive aldersklasser.

Sebastian vandt 3 kampe på vejen til guld, mens storebror Alexander måtte igennem 4 kampe før Guldet var i hus. Der var aldrig tvivl om udfaldet af deres kampe, dertil var drengene for overlegne.

De 2 drenge er for nyligt skiftet klub for at forbedre deres Kumite egenskaber og Bushi er stolte over at valget er faldet på os, da de 2 drenge har et massivt niveau der vil komme de andre kæmpere til gavn i den daglige træning i klubben. Ligeledes har de stor stævneerfaring og vil kunne hjælpe mange af deres nye klubkammerater som endnu mangler lidt rutine. Alexander vandt i oktober måned stilarts Verdensmesterskabet i London under verdensforbundet WIKF og det fortæller jo en del hvilken kapacitet vi taler om her.

Hermed afslutter Bushi endnu et forrygende karateår, med masser af positive oplevelser både til stævner, men så sandelig også i Dojo’en blandt breddekæmperne. 2014 bliver forhåbentlig et nyt godt år for klubben og dens kæmpere, så vi ser frem til det med glæde og med spænding.

Med disse to medaljer har Bushi igen rundet 100 medaljer i 2013

- Glædelig jul & Godt Nytår fra Bushi redaktionen

- To gange Guld, To flotte repræsentanter for Bushi -

­