­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Bushi`s boblere boblede ved Boble Cup 2014

- Bushi havde 16 unge kæmpere til Boble Cup i Ishøj. Stævnet er tænkt som et begynder- og udviklingsstævne for de yngste. Stævnet er et såkaldt "puljestævne" med 4-5 kæmpere i hver. Den kæmper der vinder flest kampe vinder Guld. De øvrige får en flot erindringsmedalje.

Oskar Backer på syv år var yngste Bushi-kæmper i truppen og det var hans første kumite-stævne nogensinde. Det var dog ikke til at se - han kæmpede fire kampe og vandt dem alle i flot stil, så en klar Guld til Oscar.

Amalie Bengtson, ni år, vandt guld i sin pulje, efter ligeledes at være gået ubesejret igennem dagens kampe.

Dagens tredje medalje af guld blev vundet af Sebastian Nastasejivic på ni år. Sebastian har kæmpet i flere år og anses for et af Danmarks allerstørste talenter og han har netop valgt at skifte til Bushi for bedre at kunne videreudvikle sig som kæmper. Sebastians pulje bestod af lidt mere rutinerede kæmpere, men ingen af dem kunne stille noget op overfor den lille fighter.

Victor Larsen på 10 år vandt også guld, men her var der lidt mere spænding - puljen blev afgjort på flest scorede points, da flere kæmpere havde vundet lige mange kampe. Victor havde imponeret med mange flotte scoringer med spark til både hoved og mave og det blev afgørende.

Sidste Bushi-Guld gik til den rutinerede Laura Lyck på 12 år. Laura har ikke rigtig haft marginalerne på sin side i dette efterår, så det var med spænding, at hun stillede op i den klart stærkest besatte pulje. Hun ramte heldigvis sit topniveau og blev en fortjent vinder af puljen.

Yderligere blev det til et væld af anden- og trediepladser ved Boble Cup, så ingen tvivl om at Bushi har et stort fremtidspotentiale.

/red.


- Bushi`s boblere, 16 af dem til årets Boble Cup -


- Amalie Bengtson dominerede, og vandt overbevisende alle sine kampe -

­