­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Bushi starter motionshold for klubbens medlemmer...

- I trit med at Gribskov kommune i disse år er valgt som bredde-idræts-kommune, har Bushi lavet et nyt tiltag for bredden. Holdet som træner på søndage, er ikke kun et hold for klubbens medlemmer, men også for mennesker der bare er interesseret i at komme i lidt bedre form.

Tanken er at lave noget anderledes end karate og knytte bånd på tværs af mennesker uanset niveau, fysisk form og alder.. Det vigtige er blot, at dem der træner med har det sjovt og har lyst til at give den gas.

Træningen er ikke opfindelsen af nye øvelser, men bare Karaterelaterede øvelser med inspiration, fra boksning og kropsstamme-træning. Stemningen og lysten skal være uforpligtende, uden de sædvanlige traditioner og mål der findes indenfor kampsport.

- Kong smart, Kong gulerod eller kong-kurs, betyder intet:
Kr. 150,- pr. måned har alle råd til. - Så, har du siddet på et kontor hele dagen og har brug for lidt bevægelse og hyggeligt samvær, så fat en T-shirt og et par joggingbukser og mød op på holdet d. 11. januar. Holdet træner hver søndag kl. 12.00 i Kulturhusets gymnastiksal, Skolegade 43, Helsinge - Instruktør er Tom Duus.

/red.

motion karate
- Motionskarate er for alle der har lyst til at få armene ud fra kroppen -

­