­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Nyt fra SKIF.DK Talent. & Eliteudvalg...

- Efter et alt for stille efterår, er det blevet tiden at skrue op for aktiviteterne i Talent- & Eliteudvalget.

Nærværende artikel indeholder information om talenttræning, landsholdssamling, samarbejde med Dommerudvalget, samt sommerlejr og internationalt venskabsstævne i Belgien.

victor 360 2
- Victor Jay (Arkivfoto) -

- Kumiteudviklingsprojekt på Sjælland:
Der er med Anton, Matilde og Philip i spidsen taget initiativ til et kumiteudviklingsprojekt blandt de sjællandske SKIF klubber og dette nyder allerede stor success. Selvom projektet på nuværende tidspunkt er forankret på Sjælland er alle SKIF medlemmer dog velkomne til at deltage. Talent- & Eliteudvalget roser initiativet og opfordrer hermed alle interesserede til at tage kontakt til Anton: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


- Talenttræninger i Vest:
Vi er i fuld gang med at planlægge en række talenttræninger i Vest, og de første datoer ligger klar:

    14.03.2015: Talenttræning i Kata og Kumte i Horsens
    11.04.2015: Talenttræning i Kata og Kumte i Horsens

Talenttræningerne er åbne for alle der vil konkurrencekarate uanset alder og niveau.
Mere information om træningerne, tidsplan m.m. følger snarest.


- Landsholdsamlinger i foråret:
Reserver nedenstående datoer, mere info følger snarest.

    08.03.2015: Landsholdssamling i Glostrup
    02.05.2015: Landsholdssamling i Odense
    03.05.2015: Landsholdssamling i Odense

Ved landsholdssamlingen i Odense arrangeres fællesspisning og overnatning i Dojoen for alle interesserede.

Landsholdssamlingerne er åbne for alle der deltager eller påtænker/ønsker at deltage ved de kommende SKIF EM og VM uanset alder, niveau og medaljechancer.

- Samarbejde med Dommerudvalget:
I forbindelse med landsholdssamlingerne d. 08.03.2015 og d. 03.05.2015 afholder dommerudvalget sideløbende dommerkursus for nye såvel som “gamle” dommere, og en del af træningen vil derfor foregå i samarbejde med dommerne så begge parter får øvelse under de bedst tænkelige forhold.
Der har længe været ønske om et sådan samarbejde fra begge sider for at skærpe udviklingen af såvel dommere som kæmpere på højere niveau, og vi ser frem til dette med store forventninger.


- Summercamp og Venskabsstævne i Belgien:
SKIF Belgien har inviteret til venskabsstævne i forbindelse med deres årlige sommerlejr der denne gang ligger d. 3.-5. Juli i Bütgenbach, Belgien.

Den belgiske sommerlejr er altid velbesøgt og i år forventes der deltagelse fra 10 europæiske nationer samt et hold fra Japan. Hovedinstruktørerne er i år Manabu MURAKAMI og Fumitoshi KANAZAWA så kvaliteten er helt i top.

Lejren er desuden meget billig. Det koster under kr. 1.200 for ophold, fuld forplejning, træning og en fest der får vores egne sommerlejrfester til at ligne en 80års fødselsdag. Danske lejrdeltagere der deltager i venskabsstævnet kan desuden få tilskud fra Talent- & Eliteudvalget på op til kr. 1.000,-

Det tager i øvrigt kun 8-9 timer i køre til Bütgenbach så det er til at overkomme.
Se mere information i vedhæftede dokument og tilmeld dig til lejren ASAP.
NB. Der vil være fælles tilmelding til venskabsstævnet kontakt Lars: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Med venlig hilsen
SKIF Talent- & Eliteudvalg

­