­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
 - Lalandia - Turen alle glæder sig til...

- Turen er nemlig klart til årets højdepunkt som alle børn og barnlige sjæle glæder sig til hvert år. Turen er ment som en "Ryste-sammen-tur" og det må sige at være lykkedes mere end 100% i år.

Årets tur startede fra Helsinge Skole, fredag d. 17. kl. 17.00, hvor vi bussen kørte syd på med 50 forventningsfulde børn og unge. Bussen var arrangeret gennem Prebens Minibusser, som er flinke til igen at sponsorere lidt til vores fællesture.

Ved 19.30 tiden rullede "Prebens Minibus" ind ved de reserverede huse, hvor alt var klappet og klart. Hvert hus fik udleveret en kasse med madvarer til brug under hele opholdet.

Lalandia 15 04
- Utraditionel, traditionel træning -
- Bushi-gruppen rykkede dog hurtigt ind faciliteterne omkring badelandet, fik grupperet sig og fik lidt at spise.

Lørdag formiddag stod den på Traditionel træning. Opvarmningen stod traditionen tro på en masse "lege" hvor man lærer hinanden at kende. Herefter blev alle undeervist i Kataen "Enpi"

Lørdag eftermiddag fik vi besøg af Michael Iversen, som er en Taekwondo instruktør, der også har en stor interesse for traditionelle våben. Træningen startede med sparketræning, hvor alle skulle prøve at få indlært nogle svære Taekwondo dobbelt-spark. Senere blev undervisningen delt op, således at de voksne trænede forsvar og angreb med kniv. Knivene var selvfølgelig attrap knive lavet af træ. Spændende, var det i hvert fald at lære mere om de våben der bliver brugt i andre traditionelle stilarter.

Lalandia 15 01
- Kamp og teknikker med "JO" -
Senere lørdag, kl. 19.00 -  20.30 samlede samtlige gæster sig til spisning i Ristorante il Bambino, iført hvide Bushi T-Shirt med "LaLandia Tour 2015" på ryggen. Efter maden samlede folk sig i små grupper for at lære hinanden bede at kende. Tit mødes man jo bare i gangen ved Bushi, men her greb man chancen til at knytte bånd på kryds og tværs.

Søndagen er der dømt ren "Badeferie" - Helt frem til kl. 15.00 hvor bussen igen kørte nordpå mod Helsinge med glade folk, efter endnu en herlig Lalandiatur.

Vi ses igen i "Syden" 2016

/red.
Lalandia 15 05
- Teknikker indlæres -
Lalandia 15 03
- Spisning Il Bambino, turens fællesarrangement - 
Lalandia 15 02
- Fællesfotoet, endnu en god tradition -
­