­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT


- Velkommen til en ny sæson med masser af aktiviteter:


De fleste af os har vist holdt en god og velfortjent pause her i sommer. Men nu er det tid til at springe ud i en ny sæson med masser af god træning
og andre sjove aktiviteter for børn og voksne i Bushi.

Forhåndstilmelding: "klik" her >>

-
Vi starter træningen mandag den 10. august i begge klubber, for både børn og voksne. Tjek træningstider her på hjemmesiden, hvis du er i tvivl.
Bushi Frederiksværk har sin "Ilddåb" på tirsdag d. 11. august.

Køb en og få to:
Alle Danskere kan godt lide at lave gode handler, derfor er det i Bushi klubberne besluttet, at man kan træne begge steder, hvis man har lyst. I Frederiksværk er det således Mathilde Klint som træner de øvede børn/unge kl. 18.00 - 19.30.
Alle er velkomne i vores nye søsterklub Bushi Frederiksværk, som holder til i HKC, Industrihaven 3, 3300 Frederiksværk

Nye elever:
Vi starter nye børne / ungdomshold op i begge klubber tirs.- & torsdag. Vi tager også nye elever ind på voksen og familieholdholdet. Så, hvis I kender nogle store eller små, der gerne vil have gratis prøvetimer, skal I endelig puffe til dem. Bushi tilbyder nu træning på 15 hold i Helsinge og 4 hold i Frederiksværk, samlet har vi over 20 klubinstruktører, så der skal nok være et hold som du passer ind på..?

Følg med på bushi.dk:
Og så har vi ellers allerede en del aktiviteter i kalenderen, som du også kan se her på bushi.dk. Klik på ”Kalender” i menu-bjælken øverst på forsiden. Det er også her, du tilmelder dig direkte til stævner og aktiviteter. (Det kræver dog at man er oprettet som bruger og logget ind på siden for at se tilmeldingsoversigter)

Børnestævne:
Den 26. september tager vi til det første stævne med børnene. Det gælder Tiger Cup i Solrød. Et lille børnestævne, hvor der kan kæmpes i både kata og kumite. Mere information findes i kalenderen.

Elite:
Vores elite går et travlt efterår i møde med masser af stævner i ind og udland. Bushi tilbyder en meget stærk instruktørturp til at varetage træningen for alle vores stævneaktive kæmpere. Philip Carlsen, Mathilde Klint og Oliver Sarè er alle super rutinerede kæmpere, som alle har mange mesterskabstitler på deres CW. De står klar til at optimere vores kæmpere fra begynder til internationalt niveau.

SKIF Cup 2015:
Lørdag d. 31. oktober er der SKIF Cup, som er vores eget nationale stilartsmesterskab som afvikles i Allerød - Stævnet har fri entrè, så der er ingen undskyldning i ikke at lægge vejen forbi og se nogle af Danmarks (og Verdens) bedste kæmpere i vores egen stilart SKIF Shotokan Karate. Det er værd at ofre en lørdag på...!

X-Mas Cup 2015:
Den 5. December kl. 12.00 har vi vores eget jule/klubstævne, som afholdes i HelsingeHallerne (Hal 1) - Her er det muligt for forældre og pårørende at se deres børn i action til et "Rigtigt" stævne. Der konkurreres i både kata (grundform) og kumite (fri kamp). Der bliver arrangeret lidt julehygge i Hallens Cafè umiddelbart efter X-Mas Cup.

Jule-graduering:
Den 12. december holder vi jule-graduering for de børn og voksne, der ønsker det, og som af instruktøren vurderes at være klar til det.

Meget meget mere …
Det var blot nogle af vores aktiviteter i dette sidste halvår af 2015. På tegnebrættet er bl.a. også gæsteinstruktører, en Tekken-/Film-aften for børnene og – selvfølgelig! – de voksnes julefrokost. Til foråret 2016 arrangeres den traditionelle tur til LaLandia, så hold øje med kalenderen

På gensyn den 10. august!

../red.

 

­