­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bushido Open 2016...

- Bushido Open i Helsingborg er et årligt tilbagevendende stævne hvor Bushi altid stiller med et stort hold. I år var ingen undtagelse, og de 22 deltagere, hvor flere stillede op i både Kata og Kumite, endte også med at levere et flot resultat. Deltagerne var fra alle Bushis 3 afdelinger, og alle afdelinger gav et bidrag til den samlede medaljehøst.
I alt blev det til 21 medaljer fordelt på: 2 guld, 5 sølv og 14 bronzemedaljer.

bushido 16 02- Bushido Open i Hälsingborg er altid et besøg værd -

bushido 16 03- Bushidragterne fyldte godt i landskabet -

- En af de store oplevelser var Maja Radakovic der for første gang skulle stille op til et stævne. Trods sin alder på 7 år var det ikke til at se at det var første stævne. Maja måtte se sig slået i semifinalen i Kata, men vandt en flot bronzemedalje. Maja stillede også op i Kumite, hvor holdkammeraten Malou Thalsø også stillede op. Begge Bushi-piger gik i finalen efter to spændende semifinaler. Finalen blev meget tæt, og Maja kunne trække sig ud af den som vinder, efter en tæt kamp der kun bød på en enkelt scoring.

Også 12-årige Erica Batakujevic stillede op i både Kata og Kumite. Erika nåede i finalen i Kata, men måtte se sig besejret og vandt dermed sølv. I Kumite gik hun derimod hele vejen og vandt guld efter sejre i 3 spændende kampe.

Mikkel Stauning på 9 år vandt også medaljer i både Kata og Kumite, men måtte se sig besejret i semifinalen i Kata og i finalen i Kumite, så det blev til en flot bronze og sølvmedalje til Mikkel.

bushido 16 01
- Bushi`s delegation til årets Bushido Open 2016 -

- Oliver Nielsen stillede op i sit kun andet stævne i Kata, men et var ikke til at da han skulle kæmpe semifinale. Her leverede han en sikker præstation og vandt. I finalen måtte han dog se sig besejret af en dygtig og mere rutineret kæmper fra Allerød.

I kategorien kumite piger 10 år, måtte Freja Mainz Bendtsen også se sig besejret i finalen, efter at have kæmpet en spændende og tæt kamp. Kampen blev afgjort med 6 sekunder tilbage, hvor kampens eneste scoring point blev sat af modstanderen.

Bronzemedaljerne vundet af: Vanessa Radakovic, Oscar Backer, Laura Phillipsen, Laila Delsouz, Andreas Juul-Larsen, Viktor Emborg, Caroline Jensen, Daniel Stauning, Arnar Klargaard, Christian Thalsø og Murat Tamer...

 /C.T.

­